Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-09@02:44:34 GMT

در دوره مسیح علینژادها، «اردشیر زاهدی» باش

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۱۳۴۸

در دوره مسیح علینژادها، «اردشیر زاهدی» باش

 اردشیر زاهدی، وزیر خارجه پیش از انقلاب و داماد پهلوی‌ها، روز جمعه درگذشت. او در سال‌های اخیر به دلیل برخی از مواضع وطن‌دوستانه‌اش و اذعانی که به اقتدار ایران در دوره کنونی داشت در بین کاربران شبکه‌های اجتماعی شناخته شده بود. به‌ویژه صحبت‌هایش درخصوص شهید سردار سلیمانی و تقدیر از او و مخالفتش با اعمال تحریم‌های امریکا بر ایران بیش از سایر ویژگی‌هایش در ذهن مخاطبان مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربران توئیتر او را در زمانه‌ای که امثال مسیح علینژاد با وقاحت در کنار ترامپ و پمپئو قرار می‌گیرند و سیاست‌های آن‌ها را دنبال می‌کنند، نمونه‌ای از مخالف وطن‌پرست دانستند. در ادامه مروری بر واکنش‌های کاربران داشته‌ایم.

محمد سیاه‌رودی:
‌اردشیر زاهدی داماد و وزیر امور خارجه شاه بود. بار‌ها از ایران بعد از انقلاب دفاع کرد. زمانی که خودتحقیر‌ها برای شهادت سردار سلیمانی هلهله و شادی می‌کردن، زاهدی گفت: سلیمانی یک سرباز وطن‌پرست با شرف بود. حالا زاهدی فوت شده و خودتحقیر‌ها بازم دارن هلهله و شادی میکنن! روحش شاد!

عبدالله گنجی:
اردشیر زاهدی درگذشت. مردی که انقلاب اسلامی موجب قطع منافع او شد، اما در واپسین سال‌های حیات دلش برای شهید سلیمانی می‌تپید و او را می‌ستود و به استقلال ایران امروز می‌بالید، اما اینجا کسانی از اول انقلاب با امام هویت یافتند و سر سفره امام بودند و چه‌ها نکردند. عاقبت‌بخیر ان‌شاءالله.

کاربری با نام سیدرضی:
‌اردشیر زاهدی درگذشت و جماعت برانداز و سلطنت‌طلب به واسطه ارادت او به شخصیت شهید سلیمانی و تعظیم او در برابر اقتدار ایران، مشغول هلهله و اهانت به وی هستند. هرچند سرگذشت زاهدی قابل دفاع نیست، اما با توهین و شادی دشمنان، معلوم شد او با دفاع از ایران چه داغی به دل دشمنان گذاشته بود.

کاربری با نام سپهسالار:
‏اردشیر زاهدی تجربه حضور در حکومت قبلی و دیدن حکومت فعلی را داشت. این تجربه یک دید ویژه از جزئیات گذشته به عنوان وزیر امور خارجه و دستاورد‌های امروز ایران به او داده بود که با تلفیقش با وطن‌پرستی شخصیتی قابل تحسین را درواقع بازآفرینی کرد. روحش شاد...

شاهین زینلی:
‏درگذشت زنده‌یاد اردشیر زاهدی، با مواضع میهن‌پرستانه و شرافتمندانه‌ای که در دفاع از منافع ملی ایران اعم از قدرت نظامی، نفوذ منطقه‌ای، تلاش برای هسته‌ای شدن و به خصوص اقدامات سپاه قدس و سردار شهید ‎قاسم سلیمانی داشت، برای ایران‌دوستان خسران بزرگی است. روحش شاد.

کاربری با نام شهرزاد:
‌‏اردشیر زاهدی وزیرخارجه محمدرضا شاه در ٩٣ سالگی در پاریس درگذشت. او که سال‌ها در تبعید به سر می‌برد، بار‌ها مخالفت خود با اعمال تحریم و فشار اقتصادی علیه ایران را آشکارا اعلام کرده بود و با سیاست «فشار حداکثری» دولت ایالات متحده نیز مخالفت جدی داشت.

آلان ویسی:
‏خدا رحمتت کنه آقای ‎اردشیر زاهدی؛ در زمانه ریزه‌خواران مزدوری مثل مسیح‌علینژاد و اوباش فرشگرد و حرامیان مجاهد خلق، در زمانه سفیدشویی از فشار حداکثری علیه مردم کشور و توجیه ترور مقامات کشور، در زمانه دوره‌کردن ‎ایران توسط یه مشت کفتار، شرف رو معنا کردی. روحت شاد!

قیس قریشی:
‏یک تار موی گندیده ‎اردشیر زاهدی می‌ارزد به همه بی‌شرافت‌هایی که جنگ و تحریم و ترور علیه ایران و ایرانی را تبلیغ و تشویق کردند و می‌کنند. کینه نانجیب از نجیب، بی‌شرف از شریف اصلاً عجیب نیست... #مخالف_شریف

بهروز عزیزی:
‏کاش یکصدم شرف مردونگی اردشیر زاهدی رو ‎مسیح علینژاد و کاسبان تحریم داشتند. مرحوم زاهدی آنقدر شرافت داشت که تحریم‌های ترامپ رو محکوم کنه و آنقدر مردانگی داشت که حق مطلب را درباره ‎حاج قاسم سلیمانی، سرباز وطن ادا کنه.

احمد آریا:
‌اردشیر زاهدی داماد محمدرضا پهلوی و وزیر امورخارجه پیشین ایران در دوره پهلوی، در سن ۹۳ سالگی در سوئیس درگذشت. او برخلاف اپوزیسیون، یک مرد وطن‌پرست بود که از اقتدار ایران در منطقه و برنامه هسته‌ای دفاع می‌کرد و به صراحت اعلام کرد که به ‎قاسم سلیمانی افتخار می‌کند... روحش شاد.

 منبع: جوان

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۱۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدعلی علومی درگذشت + سوابق

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، محمدعلی علومی رمان‌نویس، پژوهشگر، اسطوره‌شناس و طنزنویس روز گذشته یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در بم شهر زادگاهش دار فانی را وداع گفت.

بیشتر بخوانید: مرتضی شفیعی درگذشت + سوابق

از آثار او می‌توان به رمان‌های معروف سوگ مغان، آذرستان، ظلمات و... اشاره کرد.

علومی متولد ۱۳۴۰ بود و فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بود.رمان «آذرستان» او در سال ۷۷ کتاب برگزیدهٔ سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز «شاهنشاه در کوچه دلگشا» برندهٔ سی سال رمان طنز ایران شد.

از محمدعلی علومی آثار پژوهشی متعددی در حوزه‌های مختلف ادبیات باقی مانده است.

این نویسنده مطرح، چندین سال بخش آموزش داستان‌نویسی در مجله جوانان را برعهده داشت. در همان سال‌ها شاگرد سید ابوالقاسم انجوی شیرازی (مشهور به پدر فرهنگ مردم) بود و آخرین مصاحبه مطبوعاتی با او مندرج در ادبستان را انجام داد.

علومی با لهجه شیرین بمی صحبت می‌کرد و مدت‌ها در تهران با دوست و همشهری هنرمندش ایرج بسطامی (خواننده‌ اهل بم) هم‌خانه بود.

داستان کوتاه «بمانی» اثر اوست که در آخرین شماره ماهنامه «فرجاد» در اواخر دهه ۶۰ یا اوایل ۷۰ چاپ شد. رمان «آذرستان» وی در سال ۷۷ کتاب برگزیده سال از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت و رمان طنز «شاهنشاه در کوچه دلگشا» برنده ۳۰ سال رمان طنز ایران شد.

استاد علومی در زمینه‌ پژوهش‌های مربوط به طنز بنا به توصیه استاد عمران صلاحی آثار بی‌شماری را از جمله طنز در آمریکا (جلد اول)، طنز در مثنوی مولانا جلال‌الدین، انواع طنز در گلستان سعدی، طنز و شیوه‌های داستانی در بوستان، طنز در دوره‌ پهلوی با نقد و بررسی آثار طنزنویسان آن زمان، طنز ایران از مشروطه به بعد (جلد اول) و بررسی انواع طنز در خارستان اثر حکیم قاسمی کرمانی را منتشر کرده است.

رمان‌های طنز علومی شامل «شاهنشاه در کوچه دلگشا، من نوکر صدامم، وقایع‌نگاری بن لادن و جناب آقای دیو بوده است.

علومی همچنین در زمینه‌ ادبیات کودک و نوجوان کتاب گذر از کوه کبود را منتشر کرده است و در تحلیل قصه‌های ایرانی نیز می‌توان به کتاب اساطیر افسون وش او اشاره کرد.

این نویسنده بمی همچنین رمان‌های «سوگ مغان»، «آذرستان»، «ظلمات»، «اندوهگرد»، «پریباد»، «داستان‌های غریب مردمان عادی»، «هزار و یک شب‌ نو»، «خانه کوچک» و «عطای پهلوان» را در پرونده کاری خود دارد.

قصه اساطیر از جمله آخرین آثار این نویسنده مطرح ایران بود، همچنین کتابی دیگر در حال انتشار داشت که هنوز اطلاعاتی درباره نام و محتوای آن منتشر نشده است.

در وصف کارکردها و ویژگی های آثار استاد علومی آمده که با نگاهی تازه به مسائل مختلف، همواره توانسته توجه عمومی را به خود جلب کند و با انتقاد و پیشنهاد سازنده، به ساختار و شکل دهی بهتر جامعه ایران کمک کند.

این نویسنده بمی در سال های پایانی عمر خود به زادگاهش در بم بازگشته بود؛ بازگشت به زادگاه و جایی که هویت و شخصیتش ریشه‌دار است، به این نویسنده فرصتی داد تا با تمامی تلاش و انگیزه، به خلق آثاری جدید بپردازد و ارثیه ارزشمند خود را به سرانجام برساند.

شهر بم در ۱۹۵ کیلومتری شرق مرکز استان کرمان قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229590 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • رئیس سابق فدراسیون کشتی درگذشت
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • گل‌گهر فقط با این بازیکن کلین‌شیت می‌کند
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • جزئیات مراسم چهلم شهید زاهدی و یارانش | سپاه اطلاعیه داد
  • مراسم چهلم شهید زاهدی و یارانش فردا برگزار می‌شود
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق